• Martonvásár
  • Főoldal
  • Közügyek és ügyintézés
  • Önkormányzat
  • Általános alpolgármester

Általános alpolgármester

GUCSEK ISTVÁN

 

Születésem óta Martonvásáron élek. Tősgyökeres martoni család gyermekeként a gyökerek idekötnek. A gyermekkort követő évtizedes budapesti kitérő – iskolák, első munkahely – után itt találtam megélhetést, társat-feleséget. Vonzó ajánlat csalogatott a nyugati országrész egyik legszebb nagyvárosába, de maradtunk. Itt építettünk otthont, vállalkozást.

 

Erősödtek a kötelékek. Martonvásárivá mégis, húsz esztendő közösségi munkája érlelt. A helyi ügyek iránti érdeklődésemet az 1990-es változás, majd a nyári rendezvénysorozat elindítása ébresztette fel. A programok háttér- és támogatói munkája, a további tenni akarás és nem kis mértékben az elégedetlenség, a választóim bizalma nyolc év önkormányzati munkához vezetett.

 

A képviselői munka mellett, szakmai tapasztalatom, kapcsolataim révén szinte napi résztvevőjévé váltam a településüzemeltetés – főként az energiaszolgáltatással kapcsolatos – feladatainak ellátásában. Martonvásár észrevétlenül a hobbimmá vált.

 

Értékrendemet, gondolkodásmódomat a konzervatív erkölcsi normák határozzák meg.

 

 

Önkormányzati képviselőként és magánemberként egyaránt városunk érdeke vezérel. Büszke vagyok az elmúlt nyolc év sikereire, de fenntartom kritikus véleményemet az elszalasztott lehetőségek, a hibás döntések miatt. Érzem és magam is vallom az itt élők elégedetlenségét.   A legfontosabbnak tartom mind a tervezés, mind a megvalósítás folyamatában a helyes sorrend felállítását. Így a stabil költségvetés alapjainak megteremtését, a város élhetőségének biztosítását (az egészségügytől, az utakon át, a közbiztonságig), hosszú távú fejlesztési elképzelések megvalósítását.

 

Az összefogás szó mára közhellyé vált. Kérem Önöket, segítsenek visszaadni e szó igazi jelentését! Keressük és találjuk meg közösen az előbbre jutás útját.

2018. január 16.
Gusztáv
Elérhetőségek

Képviselő-testület

2462 Martonvásár Budai út 13.

+36 (22) 460-004

horvath.balint@martonvasar.hu

Járási Hivatal

2462 Martonvásár Budai út 1.

+36 (22) 569-280

hivatal@martonvasar.fejer.gov.hu

A Járási Hivatal honlapja

Kormányablak / Okmányiroda

2462 Martonvásár Budai út 1.

+36 (22) 460-081

okmanyiroda@martonvasar.fejer.gov.hu

Forum Martini

+36 (20) 500-4266

forummartini@martonvasar.hu

Impresszum

Kommunikáció

+36 (20) 270-5900

csoma.tamas@martonvasar.hu